Shoppers Cafe

Waltham, MA
Architect:

Shoppers Cafe in Waltham MA was having noise issues in the restaurant, creating an atmosphere that customers were unsatisfied with and would complain about. The loud restaurant needed something to reduce the noise, so that customers could have a peaceful conversation while eating their meals. When New England Soundproofing analyzed the restaurant, they found the reverberation time to be very high, with the noise just bouncing off the walls and ceiling. New England Soundproofing suggested their custom acoustic panels for reducing the reverberation in the dining room. After choosing colors to match the decor, along with various sizes to be properly placed throughout the restaurant, managers and owner noticed an increase in customer satisfaction. Customers could now have a peaceful conversation, even during the busy times.